X
Som gjest i Bremerfjøsen tek våre kokkar deg med ut på ei kulinarisk smaksreise, tufta på kvalitetsråvarer frå gardar og grender, fjord og fjell.
Rettane er inspirert av god, tradisjonrik heimelaga mat.
Me er stolte av rause porsjonar og ikkje minst fantastisk god smak!
MENY
Du kan gjerne kome med forslag til kva du ynskjer servert, og kokken vil utarbeide forslag til meny med prisoverslag. Dersom du er usikker på kva du ynskjer av rettar kan me gje deg inspirasjon og kome med forslag!
3 EKSEMPEL PÅ MENYAR I BREMERFJØSEN FINN DU HER
3 EKSEMPEL PÅ MENYAR I BREMERFJØSEN
Velkomstdrink servert ved bål på elvekanten
MENY 1
Forrett:
Gravlaks med sennepssaus, flattbrød og lun potetsalat
Hovudrett:
Reinsdyrsteik med viltsaus, fløytegratinerte poteter og grønsaker
Dessert:
Heimelaga karamellpudding med krem
MENY 2
Forrett:
Spekeskinke med eggerøre og melon
Hovudrett:
Ovnsbakt laks med, rømme, agurksalat, grønsaker og heimebakt flattbrød
Dessert:
Tilsløra bondejenter
MENY 3
Koldtbord
- Spekemat, 3 sortar
- Potetsalat og grønsalat
- Røykelaks, eggerøre
- Kokt laks
- Steikt krydderlaks
- Steikt bacon
- Svinesteik
- Kokt skinke
- Roastbiff
- Waldorfsalat, pastasalat med kylling
- Smør, dressing
- Heimelaga flattbrød og rømme
Elles lagar Bremerfjøsen den menyen kunden ynskjer