X

Som gjest i Bremerfjøsen tek våre kokkar deg med ut på ei kulinarisk smaksreise, tufta på kvalitetsråvarer frå gardar og grender, fjord og fjell.

 Rettane er inspirert av god, tradisjonrik heimelaga mat.

Me er stolte av rause porsjonar og ikkje minst fantastisk god smak!

Fra buffet, foto: Jonny Akselsen
Fra buffet, foto: Jonny Akselsen

MENY

Du kan gjerne kome med forslag til kva du ynskjer servert, og kokken vil utarbeide forslag til meny med prisoverslag. Dersom du er usikker på kva du ynskjer av rettar kan me gje deg inspirasjon og kome med forslag!

3 EKSEMPEL PÅ MENYAR I  BREMERFJØSEN FINN DU HER

Tilbereding av pinnekjøt, foto: Jonny Akselsen

3 EKSEMPEL PÅ MENYAR I  BREMERFJØSEN

Velkomstdrink servert ved bål på elvekanten

MENY 1

 

Forrett:

Gravlaks med sennepssaus, flattbrød og lun potetsalat

 

Hovudrett:

Reinsdyrsteik med viltsaus, fløytegratinerte poteter og grønsaker

 

Dessert:

Heimelaga karamellpudding med krem

 

MENY 2

 

Forrett:

Spekeskinke med eggerøre og melon

 

Hovudrett:

Ovnsbakt laks med, rømme, agurksalat, grønsaker og heimebakt flattbrød

 

Dessert:

Tilsløra bondejenter

MENY 3

 

Koldtbord

 

- Spekemat, 3 sortar

- Potetsalat og grønsalat

- Røykelaks, eggerøre

- Kokt laks

- Steikt krydderlaks

- Steikt bacon

- Svinesteik

- Kokt skinke

- Roastbiff

- Waldorfsalat, pastasalat med kylling

- Smør, dressing

- Heimelaga flattbrød og rømme

Elles lagar Bremerfjøsen den menyen kunden ynskjer

RESERVER FESTEN NO

469 17 374 

info@bremerfjosen.no